Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, po lekach powinnaś się lepiej czuć, dopiero jakieś zaczynasz, ze po nich cierpisz?

Śnieg czy słońce, i tak nic nie przebije lata, ale jeżeli już musi być, to nie pozostaje nic innego, jak się nim cieszyć ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, no tak, początki zawsze są trudne, ale wytrwaj to ma Ci pomóc ;) może juz jutro będzie lepiej ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, nie znam się, ale wszystko w zbyt dużej ilośc zapewne prowadzi do śmierci, czemu pytasz?

-- 28 paź 2012, 12:58 --

luk_dig, a knaziówna już od rana po necie buszuje :D i to nie z tronu, lecz z łoża XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, służka mi własnie termofor przyniosła, bo zimno. zima nadchodzi trzeba wyciągnąć stare niedźwiedzie skóry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, ale tak kawa już dawno wypita, trzeba nowej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, swoją kuchtę wysłałem po trochę smalcyku z psa i samogona. Pora odziewać się wyruszać z kamratem na step akermański żeby ubić z garłacza jakiegoś tatara. :mrgreen:

omeeena, :nono: nawet nie myśl o tym.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a ja to bym się na polowanie wybrała, ustrzelić jakiegoś zwierza dla uciechy. Ale zaniedługo strawa zostanie do stołu podana, więc nie mam chęci do nikąd się udawać. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, a ja ostatnio nie zażywam nic, bo nie piłam kawy przez lipiec, sierpień, wrzenień , ale teraz znów zaczęłam, ah ta jesień :roll:

omeeena, skoro zaczynasz nowe leki to znaczy, ze chcesz wydobrzeć i sobie pomóc, nie warto sie poddawać na początku :nono:

-- 28 paź 2012, 13:29 --

Svafa, ok to teraz ja będę kawiarką :D

CutestFood_com_tumblr_lfuflstajc1qdpsx9o1_500_large1.png

kawki w japonskim stylu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, chcę sobie pomóc 3ci miesiąc, a jest coraz gorzej...jazdy coraz dłuższe, sił coraz mniej, motywacji żadnej.

Przy takich palpitacjach serce mogłoby wreszcie nawalić i byłby spokój

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.