Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a właśnie, co ze Starkiem? mam lepszy pomysł, Irenę sobie wstaw :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wszystko dowiedziałem się, ze mój sąsiad to złodziej patentowany, bo to, że to oszust i ch...j to woiedziałem, ale żeby podnieść piątaka

co małemu dziecku wypadło i szukaló to trzeba być złodziejem PATENTOWANYM

mój ojciec, co przepiernicza pensję na zachcianki i piwsko i żre za pieniądze mojej matki, to że mi nie chce dać na nowy lek i to, że

sama patologicznie kupuje szminki i inne pierdoły całe worki leżą dosłownie nie idzie się przepchać w jej pokoju

i to że mnie byle jakimi lekami leczyli. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, smutne to :(

Tomcio Nerwica, Może wróci, tak jak my ;)

-- 26 paź 2012, 19:17 --

Lilith, witaj miśku, gdzie byłaś ? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo yen wariat jest niebezpieczny jak mu nie dasz w morde to nie zrozumie jak mu dam w łeb to będzie, ze jestem chuligan. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, rodziców sie nie wybiera, trzeba sie uniezaleznic jak najszybciej, moim zdaniem to jedyne wyjscie z takich sytuacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, i czego się nauczyłaś? :D bo ja dzisiaj spalam na zajęciach i nie wiem z nich nic :zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wrony, wpadłem dziś na genialną myśl (!).

Przestać ciągle myśleć o tym że jestem chory, co ze mną jest i co zrobić, tylko zacząć żyć. O problemach będę myślał co najwyżej jeden dzień w tygodniu oraz podczas wizyty u psycholog. Zresztą Snejana już coś o tym mówiła.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, to miałaś powtórke ;)

monk.2000, tak trzymać :Dchyba, rzeczywiście cos takiego mówiłam, ostatnio troche się do własnych słów nie stosowałam, zapomniałam o nich, ale od dziś zaczęłam na nowo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jutro jadę na targi gier do Poznania i będę słuchał prezentacji nt. tworzenia gier komputerowych. Jako przyszły technik/inżynier obecność dla mnie obowiązkowa, tym bardziej że nie mam daleko.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jem czekolade XD nie wiem czy to było ciekawe, ale nie stac mnie na nic innego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.