Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

W zimie najlepsze jest to, ze nastaje po niej wiosna xD

ale ogólnie lepienie baławana, rzucanie śnieżkami i świąteczny klimat to lubie :D tylko nie mróz i noc o godzinie 16 xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, hej :D

Svafa, troszke;) tylko 18 stopni w domu :roll: dziekuje:) juz lepiej:)

i właśnie mowią w TV ze "drogowcy" sa przygotowani na atak zimy lepiej niz do tej pory :mrgreen: hahaha już to widze :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a no wiesz brat, czasem w grobie, czasem na latarni xD a Tobie jak się powodzi?

Aranjani, :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a Ty masz starego dobrego Garego :D (ale wolałam Sherlocka) ja chcialam wrócić do tej starej czarnobialej dziewuszki z filiżanką, ale mialam po drodze zawirusowanego lapka i wszystko musialam usunąć :-| a teraz nie mogę znaleść :D moglabym na blogu poszukac, ale nie chce mi sie przez niego przekopywać xD

a dogryzam Ci tak sympatii, bo Cie dawno nie widziałam :D

luk_dig, witaj alienie czy predatorze czy jak to było xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Też wole Sherlocka , ale to musze znależć jakieś dobre zdjęcie , więc póki co zostawie Garego( czy jak to się tam odmienia) :D i to dobrze , że mi dogryzasz , bo jakbyś tego nie robiła , to pomyślałbym , że coś jest nie tak :D zresztą czas się porozglądać za jakimiś szownistycznymi kawałami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitu, witaj :D

Tomcio Nerwica, niech to bedzie Robert Downey jr. albo Jeremy Brett :D

a tylko dobre mają być te kawały :twisted: dobra to jak będę chciała strzelić focha to przestane Ci dogryzać xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.