Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Hey wam co u Was?

Ciało, włącznie ze wszystkimi wytworami naskórka wypucowane, skalpel naostrzony, buty wypastowane, ząbki umyte. PORA ZACZĄĆ TYDZIEŃ!! A tak wgl to Witam :D

Ostatnią walkę stoczę sam

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem srednio nastawiona przed nowym tygodniem. Nudzi mnie te życie

mnie również... zamieszkałbym na jakiejś bezludnej wyspie... Tam by było ciekawie :)

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, :smile::smile:

Dzisiaj zdałam sobie sprawę, że jestem całkowicie sama na tym świecie :roll:

tak na prawde to wszyscy jesteśmy sami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, ee nie kłotliwa, ale mam wrazenie, ze moj facet mnie olewa i bardziej zależy mu na matce.

Mowię mu zeby napalił w centralbym bo zimno to powiedział, że nie bo jest ciepło, a poza tym nie bedzie moich dziwnych zachcianek spełniał i że nie jestem chora jak jego mama żeby musiał mi palić w piecu kiedy mi jest zimno :roll:

luk_dig, tak tradycja. Wszystko zle, wszystko nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No weż mi tu z takimi tekstami

;) ja tu deklaracje składam....

Słowa nabierają znaczenia dopiero, gdy wypowiadane są z ust osób, od których chcemy je uszłyszeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha no pisałaś że chcesz by cię facet podziwiał to cię podziwiam jak chcesz :105::105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.