Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, ja ja ja ! Nawet moge potem rzucać koktailami :D

-- 12 sie 2012, 20:47 --

Tomcio Nerwica, a właśnie, ze do Myślenic! W Myślenicach aż dwa baseny są, jeden kryty drugi odkryty. Oczywiście jadę na ten pierwszy, bo wiekszy :mrgreen:

-- 12 sie 2012, 20:50 --

Muszę sobie obejrzeć w necie zdjęcie Łochowa (jeśli są jakieś xD)

A siksa zostanie bo jest ładna d**pa z niej!

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Teraz to dopiero poczułem się jak wieśniak , bo w Łochowie basenu nie ma tylko jezioro :roll: tylko niech siostra zbyt daleko nie odpływa od brzegu , no chyba , że ratownikiem będzie Hasselhoff :mrgreen:

-- 12 sie 2012, 21:57 --

Jakieś tam zdjęcia są ;)

Tam wielka dupa :roll: takich mnóstwo można spotkać w pierwszym lepszym klubie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale widziałam, że nawet biblioteke publiczna macie :P

Nie martw się o mój basen, oglądałeś pływaków na olimpiadzie? Jam tam startowałam :mrgreen:

-- 12 sie 2012, 20:59 --

Tomcio Nerwica, nie chodzę po klubach :P ale wierzę Ci na słowo :P ale ja ją lubię bo ja lubię i kropka! xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Taa biblioteka :roll: Sherlocka Holmesa nie mieli i jeszcze głoszą wszem i wobec , jak to są świetnie zaopatrzeni :roll: Warszawie mają wszystko , a nie na tym zadupiu :mrgreen:

Siostra się chyba poślizgnęła w szatni przed zawodami , bo w basenie nie widziałem niestety :mrgreen:

Taką siksę :roll: wielka dziennikarka inteligencją nie grzeszy to tyłkiem nadrabia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no to rzeczywiście wstyd stojący a nie biblioteka xD

Nie pośliznęłam się tylko pomyliłam piętra i wylądowałam na zawodach z podnoszenia ciężarów :oops:

oj zaraz inteligencją nie grzeszy, ja też nie! i ma fajnego chłopaka, może nie lubi dzieci, ale przynajmniej jest dobrym bramkarzem :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to chyba siostrę podnosili :mrgreen:

Gra dobrze , ale do naszego Jurka Dudka dużo mu brakuje ( patriotyzm :mrgreen: ) a ta siksa jak jedzie z nim merolem to nie wie nawet , że oprócz wiatru we włosach ma coś jeszcze :mrgreen:

-- 12 sie 2012, 22:19 --

Bramkarzem jest dobrym , jak mi przyłożył gdy się awanturowałem w klubie to mi szczęka z zawiasów wypadła :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich.

Poznałem dzisiaj łaska swojego szefa. :lol: Pozwolił mi łaskawie pracować do 23.08, ale pod warunkiem, że zrezygnuje z umowy o pracę na rzecz umowy o dzieło. Jest kasa jest impreza :yeah: Viva la Poland :lol: Trzeba będzie zacząć odwiedzać Poker roomy. :lol:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.