Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dotarło do mnie... przecież jutro matura, byłam tak zaspana, ze zapomniałam :bezradny::lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, no dlatego koniec marudzenia, koniec neta, trzeba iść nadrobić 3 lata z polskiego w jeden dzień! :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, masz tyle ciepła i empatii dla innych, może po prostu zapominasz o sobie????

Warto zadbać o to, by nasza dusza znalazła troszkę spokoju, odreagowała i "naładowała się" pozytywnie...ale o to trzeba się postarać, czyli egoistycznie, choć przez jakiś czas, popatrzeć na siebie i potraktować siebie, jak najważniejszy "obiekt"...pozdrawiam Cię i proszę, byś rozważyła moje sugestie.

Znam to z autopsji :!:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, zgadzam się z jasaw, pomyśl o sobie.

Laima, Nastrój można powiedzieć niezły, ale moja żałosna osoba nadal niczego nie reprezentuje... ;<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Ale to tak ma funkcjonować, ty kogoś pocieszysz, ktoś ciebie... nie zamykaj wszystkiego w sobie.

(tak,też często robie to samo :<).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, nie musisz pisać o szczegółach, ale trochę "pojęczeć" należy, wyrzucić z siebie złą, nagromadzoną energię,wówczas robi się lżej

na duszy...choć wiadomo, że problemów nikt nam nie odbierze.

Ja też nie piszę o wszystkim, bo wiem, że nie wszyscy dobrze znoszą takie informacje, ale jednocześnie, w niektórych przypadkach, dla niektórych Forumowiczów ma to terapeutyczne działanie, bo czytając znajdują potwierdzenie, że wszyscy mają gorsze i lepsze dni, chwile...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, nie musisz pisać o szczegółach, ale trochę "pojęczeć" należy, wyrzucić z siebie złą, nagromadzoną energię,wówczas robi się lżej

na duszy...choć wiadomo, że problemów nikt nam nie odbierze.

Ja też nie piszę o wszystkim, bo wiem, że nie wszyscy dobrze znoszą takie informacje, ale jednocześnie, w niektórych przypadkach, dla niektórych Forumowiczów ma to terapeutyczne działanie, bo czytając znajdują potwierdzenie, że wszyscy mają gorsze i lepsze dni, chwile...

zgadzam sie z Kolezanka. Kasiu, pomysl o sobie tez.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, wyrzuć to z siebie, inaczej nie będziemy mogli Cię pocieszyć, a chyba wszyscy mają wobec Ciebie dług wdzięczności za mnóstwo ciepłych słów. Tymczasem głowa do góry i uśmiech proszę :smile:

A z tej rozmowy kwalifikacyjnej, co miałam w piątek, mieli odezwać się w poniedziałek - i nic, więc już zdążyłam się zmartwić i zapomnieć. A wczoraj jednak zadzwonił pan i zaprosił mnie na jutro na drugi etap :yeah:

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.