Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, Drugi Tomasz zatem ._.

Midori, z ciekawości,gdy następuje komisyjne piesełowe pazurobcinanie,wygląda to tak?

comment_l8RWDzCgVUM6STFAkbqiaPyyMXibOSfQ,w400.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko na chwilę, lecę na urodziny. Miłego wieczoru!

Wpadł się pochwalić nołlajfom realnym życiem i zwiał. :evil:

Raczej nie ma czym się chwalić - urodziny w kameralnym gronie. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, pewnie, bardzo lubię takie spotkania. Z drugiej strony za imprezami rodzinnymi nigdy nie przepadałem i zawsze staram się ich unikać.

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, zatem...pół-nołlajf ._.

Rodzinne imprezy...lubie je.

Gdy się kończą.

Mają jeden,jedyny plus,można się nażreć za free.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rella, ja też często zamulam jak wychodzę, ale to raczej z powodu mojego "zdziczenia". Muszę się poczuć pewniej w danym towarzystwie, żeby stać się bardziej energicznym człowiekiem. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, E,to zbyt "hard party",czasem mój ojciec i wujostwo tak chlejo,ale na szczęście nie muszę w tym uczestniczyć D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, u mnie raczej rzekłabym, że to tradycja imprez rodzinnych. :lol: Jak jestem u kogoś z rodziny przynajmniej mogę użyć cudownego argumentu "bolącej głowy" (zawsze działa!). Gorzej jak owa impreza jest w moim domu. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rella, 1367490307-ep42612-o.jpg

Midori, Fffuuu...

Powoli zatem kończą mi się idee,zatem może...eliminacja całego stołu i imprezowiczów D: ?

chainsaw style D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.