Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Midori, Tak,właśnie umyłem talerz który mi zalegał,reszta lśni jak psie kule w porze gdy to wiosna budzi się do żywota D:

kicham od samego rana. Zużyłam już tonę chusteczek. Głowa mi pęka i ciężko jest przy tym myśleć, więc nauka zeszła na drugi plan.

O,czyli nie tylko ja przymusowo się zapisałem na ten weekend do "klubu zdechlaka" :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, To tak na pożegnanie dla premiera,ex-premiera.

Kopaczowa nie sepleni tak fajnie jak don Tuskar :C,sad story.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, też lubie semtex,ale premierowi to tylko aktywny podrzucić D:

Nowy rząd jednak..bydzie sie polokom żyć lepiej :mrgreen::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, Zatem do diabła z pelikanami.

kupmitrumne, Ty już nie dostaniesz sfory kotuf,albo uda ci się uwieść rajbena i zrejpować albo będziesz forever alone

Midori, Have your pride as a nolife! D:

Potem dorwiemy zebreca,czy były to czysto normalsowe urodziny i znaczą zdradę,czy też będą okoliczności łagodzące D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, stado kotuf przejęła mangiferaindica, .

Tobie pozostaje tylko król chuci.

Midori, neutralsuspicious.png...wychodziłem z domu czasem,w soboty,ale raczej w celach "samotniczych" wycieczek,nie zabieraj mi mocy nołlajfu.

nic się nie liczy

I tak ómrzemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.