Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Doberman, a dziekuje... bardzo dobrze :) Zaraz pewnie zabiorę się za obiadek :D

A Ty jak tam?

U mnie już tradycyjnie, wóda i komputer. W sobotę widzę się z nowym lekarzem, tak jak sugerowałaś. A zaraz lecę na CPN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, nie no... podobno ta ręka którą przyniosły była sztuczna... wiec luz :mrgreen:

a dzisiaj placki z cukinii z tzatzikami :mrgreen: (Davinowi posmakowały więc trza robic :P ) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, zamrożony jest... odmrożę go na jutro :mrgreen:

Permisja jest!!??

-- 19 cze 2014, 15:41 --

Doberman, rozumiem... sugerowałam. Pisałam już dlaczego :smile:

Tak, pisałaś dlaczego.

:smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, nie no... podobno ta ręka którą przyniosły była sztuczna... wiec luz :mrgreen:

Nie no, nie dość że kierunki im się popieprzyły to jeszcze po drodze jakąś galerię napadły i manekina zniszczyły! Ładnie! 8)

Ja od 2 godzin życiodajny rosół gotuję, może mnie na nogi postawi.

Kestrel, ewentualnie ku pokrzepieniu serc szaszłyki z Azji Tuhajbeja :mrgreen: .

-- 19 cze 2014, 14:43 --

Davin, bry :)

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, miałem pytać w robocie..potem sobie przypomniałem że dziś opjerdalaning

dane będą jutro D:

na_leśnik, ok

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, no mowie ze zjebke dostały :lol: ale jakie zajebiste szpilki i ubrania pańci przyniosły :lol:;)

Rosołek... toś Ty zdolny jest. Ja myslałam że Ty tylko naleśniki wpierdzielasz :lol:

-- 19 cze 2014, 15:46 --

Kestrel, hahahaha... nie żebym się śmiała :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, łoszy ty beszczelna gówniaro już ja ci dam cisnąć beke z mojej młodzieńczo-starczej demencji :mrgreen::lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no kuchcić trochę potrafię. I nawet lubię. Poza tym rosół to nie jest jakaś wyszukana potrawa ;) .

Ale na naleśniki mi zrobiłaś smak. Chyba na kolacje zrobię z bananami i nutellą 8) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.