Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, teraz mam tłumaczyć o damskich kosmetykach :mrgreen: to do jutra nie zdążę :mrgreen:

Bo nasza Władza uwielbia kosmetyki :yeah: Lakiery do paznokci... etc... :mrgreen: Jak nie wierzysz to zapytaj :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, teraz mam tłumaczyć o damskich kosmetykach :mrgreen: to do jutra nie zdążę :mrgreen:

Bo nasza Władza uwielbia kosmetyki :yeah: Lakiery do paznokci... etc... :mrgreen: Jak nie wierzysz to zapytaj :mrgreen:

to ja mu mogę dużo informacji na ten temat dostarczyć :mrgreen: paznokcie żelowe, hybrydowe :mrgreen: depilacja laserowa, makijaż czego sobie władza życzy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, a pal licho te wasze mazidła

Aranjani, milczeć,wolne od roboty mam.

Bo poleci meteor i pajunki tam i ówdzie D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja mu mogę dużo informacji na ten temat dostarczyć :mrgreen: paznokcie żelowe, hybrydowe :mrgreen: depilacja laserowa, makijaż czego sobie władza życzy :mrgreen:

ponad 12 000 różnych bzdetów do pazurów,kufrów,ozdób i innego ścierwa,mało co mnie "zaskoczy" w tej poyebanej branży :lol: nawet jako wafel który nie odbiera towaru i tak tego widzę w cholerę u mnie w robocie D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, dawno nie byłam na forum, gdyż ciężko chorowałam... Mam nadzieję, że jeszcze ktoś mnie pamięta. :)

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, ić pani w diabły,1 wielka pieprzona wyprzedaż chińskich badziewi D:

freya, yo,ja cię kojarze D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Stara bieda w sumie,raz lepiej,raz gorzej,jakoś się toczy (na pewno lepiej toczy jak głowa ściętego skazańca do zbiorczego,poegzekucyjnego rowu.

A u ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.