Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, :lol::lol: biedulku ja sie załapałam widzisz kiedyś trzeba a taką pogodę miałam cały tydzień wymarzoną , :105: cóz wracać trzeba do rzeczywistości ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, ja tam lubię,poranek,taki wietrzny ^_-

Nefertari, yoo

A poza tym burok ze mnie,nie przywitałem się,dzień dobry,sześć,czołem,wina tuska

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

white Lily, Nie,postanowiłem dzień spędzić na świeżym powietrzu i lewituje nad domem,na dachu,doprawdy jest świetny zasięg!

hania33, bry

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Odeszła w krainę wiecznego deszczu [*] pokój jest yy rączce? rdzeniowi?

ewentualnie postaw jej ołtarzyk,szybciej żałoba przejdzie :C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

white Lily, włóż sobie w buty kamienie , żebys nie poleciała nigdzie , wiatr jest bardzo silny , mojemu psu aż uszy zafurkotały :bezradny:

Kestrel, nie mam nawet jej zdjęć aby zrobić ołtarzyk , cały dzień smutku i rozpaczy :(

Davin, przy mojej wadze 53 kg jest się czego obawiać , masz racje , zaraz pobiegnę dziękować Panu , że jestem cała i zdrowa :roll::roll:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.