Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

od kilku dni czuję się dziwnie rozstrojona, jak zawsze po zimie, jakieś niedobory czy cuś :bezradny:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, no nie wiem , masz raka , nie kupisz lekarstwa skutecznego

ale stac na prywatne leczenie a jak nie masz forsy to zdychasz i nawet nadziei nie ma

jak to mówi stare powiedzenie, lepiej płakać w mercedesie niż w autobusie

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, akurat teraz, żeby jeździć autobusem PKS trzeba być całkiem zamożnym, więc nie zgadzam się z twoją tezą. Często wybieram pociąg, bo mnie nie stać na autobus. A bardzo lubię jeździć autobusem, szczególnie wieczorem i po zmierzchu. Jakaś klimatyzacja, Radio Jedynka, lubię ten klimat.

pks-js-3.jpg

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, Kestrel, mam nadzieję, może jakieś witaminy z czymś na wzmocnienie powinnam łykać? :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce nic mówić ale ponoć ma jeszcze wdepnąć zimna na chwile :)

monk.2000, ja uwielbiam jeździć samochodem wieczorem , albo pociągiem czy autobusem , słuchawki w uszach i świat jest Twój :105:

Little Red Fox, tran ? np . albo centrum :)

Variable, zajęty to nie bardzo , ale czy jestem w jego typie to cholera tam wie :bezradny:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, akurat teraz, żeby jeździć autobusem PKS trzeba być całkiem zamożnym, więc nie zgadzam się z twoją tezą. Często wybieram pociąg, bo mnie nie stać na autobus.

nawet mi sie tego nie chce komentować

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Z detalami w 100%,nie,muszę jeszcze sporoo pomyśleć i rozplanować,parę wzorów mnie zainspirowało, z czymś chcę jeszcze pokombinować.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Wiem,że to trza znaleźć balans między ilością detali,kolorystyką i resztą .

Szczerze powiem,biomech to wyjątkowo upierdliwy temat jeśli chodzi o dziary D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.