Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Wina Tuska?

A teraz celebrujmy wielkie polowanie na Turasów i nabijmy ich więcej na pal niźli Wład Palownik.

Droga do domu,usiana nabitymi na pal ludźmi po obu stronach - nie ma nic piękniejszego D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, znaczy się w sumie chyba nie :P Trochę mnie cisło w klatce piersiowej, ale zarzuciłem kilkoma magnezami-potasami i jest ok ;) No ale coś kolejne dorzutki już chujowo działają :P Albo inhibicja MAO-B się skończyła i trzeba by dorzucić sele, albo już się wystrzelałem z neuroprzekaźników ;)

OK, na dziś styknie, nie będe kombinował, bo to dopiero faza testów :P Ale już pierwszego dnia mogę stwierdzić, że mix ma duży potencjał :D

Ty Reiben masz większe doświadczenie ze "speedami" pokroju amfetaminy, co nie ? ;) Jakieś dobre rady ? :)

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bry ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pod warunkiem, że nie jest to deszczowy poniedziałek :pirate:

-- 10 lut 2014, 06:35 --

nie ma to jak dostać sms'a i dowiedzieć się że dziś mam wolne :mrgreen:

tylko dlaczego po kawie, po śniadaniu gdy już nie zasnę :lol:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, cieszę się, cieszę i tak jestem rannym ptaszkiem i w dni wolne po 7:00 jestem już na nogach :D

-- 10 lut 2014, 06:41 --

Depakiniarz, cześć ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, po kawie już nie usnę ;)

Kestrel, cześć

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.