Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

W ogóle wtf,ja bym się wkurwił na miejscu chrystusa,rodze się rzekomo jako syn najpotężniejszego bytu który istnieje od zawsze, i miejsce startu to miejscówka gdzie srają konie,świnie i reszta,głośno,wali gorzej jak w sraczu,na dodatek piździ

No dzięki D: .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Z tego co pamiętam,death grip Davina jest całkiem skutecznym skillem,tyle że nie wiem,czy to tylko vs ciężkiemu żywotowi działa :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, pic,or it didn't happen.

Depakiniarz,

czy to oznacza ze jestem zlym synem, czy mam siebie winic za to ze nie potrafie jej w tym momencie pocieszyc?
Ale jakos przez ten jebany CHAD i ten epizod depresyjny nie potrafie jej wspolczuc:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.