Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, zamiast komentować moje żenujące wynurzenia, lepiej zajmij się tymi napalonymi na Ciebie bolcami, co to ich masz po drugiej stronie monitora :P Orgie mieliście urządzać, już zapomniałaś ? :D Nie po to Kestrel napalał się na Ciebie przez cały tydzień, żeby koniec końców skończyć z ch*jem we własnej garści :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, już miałem odpisać, a tu jeb - wyhaczyłem bana na ip :D Próbowałem to obejść jakimiś internetowymi generatorami nowych adresów sieciowych, ale nie dało się na nich przejść zabezpieczenia antybotowego w postaci tych pożal się boże puzzli :P "Relatywista" to chyba już w ogóle dostał dożywotniego bana :D

Wracając do Twojego pytania:

Z tych "autentycznych", jeśli mnie pamięć nie myli, to jakoś tak to szło:

Bohdan30 (ale to w sumie takie pół-fejkowe/incognito, bo nie nazywam się Bohdan :P) ---> Relatywista ---> (może jeszcze xyzxyzxyz30) ---> -ista ---> Relatywista ;)

Co do fejkowych kont - kto by je zliczył ? :P

Z tą kozetką, to może lepiej nie, bo jeszcze wytworzy się między nami to specyficzne, seksualne napięcie :D

Zresztą i tak długo byś mnie nie "poterapeutyzowała" ;) Na dniach znikam realizować swoje nihilistyczno-relatywistyczne koncepcje życiowe, a forum byłoby dla mnie jedynie niezbyt wygodnym balastem :P

-- 22 gru 2013, 03:03 --

Także ten, MODERTORZY - na bliżej nieokreslony czas daję temu forum spokój :P Już nie będziecie się musieli ze mną użerać - taki prezent na Święta i rok 2014 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.