Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nefertari, za szybko :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, mi towarzysko :D a jak u Ciebie?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, od jutra codzienność fakt

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, ale jeszcze dni i kolejny długi weekend ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, ojj, współczuję, ale pamiętam, że ja też miałam zjazdy w długie weekend i to było bardzo nieludzkie :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Też kocham poniedziałki,zwłaszcza gdy zarozumiała pi*da z którą robie zaczyna komentować moje reakcje a wyraz twarzy ma przy tym taki jak wilhelm zdobywca robiący kloca na swoim nowo podbitym terenie.

Prajsless.

Ode mnie dostała ksywe pierw "fuhrer",potem przechrzczone na komendant :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Niestety.

Zawsze mogę kupić tasak i wyrżnąć całą kadrę i iść na dożywocie za wielokrotny mord,albo zostać rozstrzelanym przez AT na miejscu

$T2eC16V,!)MFIb()B!twBScSKLWDCg~~60_12.JPG

o taki :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Kto mówi że sie zmarnuje,przeca jako dowód w sprawie bedzie,a poza tym sie może pałecjantowi jakiemu spodoba :lol::mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Kiedyś czytałem z ciekawości,policja na nadmiernie dobrą jakość wyposażenia nie choruje :mrgreen:

A tak przy okazji,mąż mojej kuzynki mi mówił kiedyś - na służbie mogą nosić pałki,gaz pieprzowy,broń...

Ale nie mogą własnego noża,bo to niezgodne z prawem

fuck logic :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie ostatnie 15 lat zycia to depresja

non stop? jest powód?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, siostrawiatru, :( a gdybyście mieli ocenić czy lepiej jest teraz czy 10 lat temu... :mhm:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, siostrawiatru, :( a gdybyście mieli ocenić czy lepiej jest teraz czy 10 lat temu... :mhm:

Jeśli o mnie chodzi to jest coraz gorzej. Kolejne leki przestają działać i kończą się już pomysły mojej psychiatrze. Mi zresztą też.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.