Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

nienawidzę 1szego listopada :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale rewia mody Calineczka1990, :mrgreen: !

Mi tam to "święto" raczej obojętne,nieżywym już raczej nie pomogę,choć tą pamięć można zachować.

Ten jeden plus - wolne jest.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a za tydzień kolejny długi weekend :pirate:

ja ze względu na swoją dziwną nekrofobię nie lubię :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ja się boję rozjechanego na drodze kota, nie mówiąc o chodzeniu po cmentarzach, gdzie leży pełno trupów :hide:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, Czemu nie doto 2 ?

Co do wyrzutów sumienia bo nołlajf - znam to :<

Calineczka1990, Ale są pod ziemią :<.

rozjechane koty niestety na drodze :<

Btw,pomagałem kobiecie mojego ojca zmieniać "opatrunek" na palcu (lekkie skaleczenie) 1 raz widziałem by komuś aż tak ręce się trzęsły :o

Ale to chyba nic dziwnego .

Czyli krew przeraża :<

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ale sama myśl, że oni tam są i chodzę po ich ciałach, nawet jeśli są przysypani ziemią :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Nie chodzisz,z tego co kojarzę to chodniki/ścieżki między grobami nie są pod ciałami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a skąd pewność, że kiedyś ich tam nie było?

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, nie udało mi się jednak zainstalować XP, nawet po włożeniu 7 i następnie sformatowaniu dysku, płyta nie chciała się bootować, a teraz ściągam aktualizacje do lola i mi transfer strasznie zmalał, z ponad 1 MB do 300 KB/s, a tutaj jeszcze prawie 1 GB przede mną :roll:.

´Cause it's always raining in my head,

forget all the things I should have said.

~ Staind - Epiphany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posprzątałam i teraz wyprostować się nie mogę :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.