Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

az zaluje, ze jestem noga z chemii. Gdybym byl w tej dziedzinie geniuszem to juz bym rozpoczal produkcje niebieskiej mety i zostal polskim Heisenbergiem :mrgreen: . No, ale jest jeszcze dla mnie nadzieja, gdyz Jesse byl totalnym lamusem z tego przedmiotu a mete gotowac umial :P.

Już tak pomijając funtazje tego pomysłu - bo oczywiście pałecja,jak i funfle z byznesa narkotykowego by na to pozwolili :>,jak mniemam przestępcze podziemie rządzi się ciężkimi prawami,i coś takiego by długo nie przetrwało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, spokojnie brzmi.

Ja nie potrafie sie pozbyc z mojej glowy jednego kawalka, ktory siedzi mi w glowie od 2 tygodni i tez jest to piosenka z koncowki, a konkretniej z koncowki Breaking Bad (dla ogladajacych BB lub zamierzajacych ogladac nie polecam czytania komentarzy: mozna nadziac sie na spoilery):

[videoyoutube=beM28FLdAzk][/videoyoutube]

-- 27 paź 2013, 23:07 --

Aranjani, jestes humanistka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, coz, ten "biznes" charakteryzuje sie tym, ze jest w nim duza kasa, ale i duze ryzyko. Jednakze bez ryzyka nie ma zabawy jak to mowia :P

Kestrel, to, ze pracuja w Macu? :mrgreen:

-- 27 paź 2013, 23:13 --

Aranjani, to jaki masz zawod? Czy moze jeszcze studiujesz? Jak tak to co? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie pogoda całkiem do rzeczy, słońce wprawdzie niemrawe, ale siedzę sobie pod otwartym oknem, słuchając jak życie się za nim toczy. wkrótce trzeba będzie się w to toczące życie włączyć, ale jeszcze nie dziś, jeszcze nie czas na integrację. na razie najwyższa pora na kawę, szczególnie po kolejnej nieprzespanej nocy. nie narzekam, obejrzałam hurtem 3 odcinki nowej serii American Horror Story. a na dzień plany dość ważne, istotne, życiowe wręcz, stanowiące krok naprzód. tylko trochę odwagi i powinno być dobrze ze mną... tak myślę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.