Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, proszę nie śmiać się z pana Antoniego, bo to prawdziwy Polak i patriota ;)

Nefertari, już go znalazłem w temacie o seksie. Głupoty pisze, ale chyba to, że nie lubi seksu w gumie to nie powód do bana jeszcze :P

Chociaż może przegapilem coś rażącego lub jakiś jego post już usunięto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1234qwerty, Mój wuc dolan tuskar zabronił mi kpić z jakichkolwiek osób z urojeniami w stanie głębokiej psychozy,nie wypada :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1234qwerty, Trafiasz do mojej loży spamerów wyższej klasy,trafia tam każdy z 1000 na liczniku : D

Ewentualnie wygrywasz ciastko,ale musisz je sobie fundnąć. :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wróciłam, wszystko mnie boli, przygotuję relaksującą kąpiel to może coś pomoże :105:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, czuć światem zewnętrznym,gdyby nie zacna ilość postów uznałbym za intruza w tym imperium nołlajfu :<.

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, z bąbelkami? :D

Tia,a potem w jacuzzi puszcza się tajniaka,bąbelki maskują bąbelki

po czym tajniacki odór siary i jajek,i niepowodzenie :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, pewnie chodzi ci o sprawę niosącej, ale ja akurat wtedy byłem przeciwny tej małej nagonce na moderację.

A już tak odchodząc od kokosa, to z czasem mogą być problemy jeśli chodzi o multikonta bo przecież kilka osób może pisać z tego samego ip.

Stawiam nawet na to, że w moim przypadku coś takiego miało miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, wyszłam tylko na chwilę :mhm:

Nefertari, a jakże by inaczej :D

zjadłabym coś słodkiego, ale zanim się wykąpię - sklep zamkną, kto mi pójdzie? :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Godzina 15:00 wyjście

przybycie 17:38

2 godziny i 38 minut

158 minut

9480 sekund.

to sporo :mhm:

Nefertari, Gorzej być nie może wtedy,no chyba że już sprawdza się inna wersja piosenki "dziewczyny lubią brąz" - jest - "użytkownicy jacuzzi lubią brąz" :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzis mam dzien aspołecznego dziada nołlajfa - z nikim sie nie spotykam, caly dzien w domu :P

pozwoliłem sobie sprostować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.