Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ano, czytałam, ale chodziło mi generalnie o pomysł żeby nadać mu indywidualne, osobnicze miano dla wszystkich jego wcieleń... amfce gwiazda :mrgreen:

Absinthe, cześć. Ano nie znasz, bo z reguły więcej czytuję forum niż się na nim udzielam, a i socjalizować się nie zawsze mam ochotę. Słychać tak sobie, na razie choroba daje się we znaki, nawet na jedzenie nie mam ochoty :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ja kindziole,ale zes sie wzial za siebie,no jestem pod wrazeniem!:P.

Masked_Man, matma rozszerzona?to zycze powodzenia no i zazdroszcze umiejetnosci:)

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, nie mam idei na studyja

nadal :<.

-- 21 paź 2013, 19:21 --

Absinthe, oj tam,nie przesadzajmy,ewentualnie jak zdam,to będziem się chwalić :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, dzieki, z matmy zly nie jestem, aczkolwiek jeszcze nie jestem pewien czy zdawac rozszerzenie. Chociaz jak nie zdam go to tez sie nic nie stanie, bo to nie jest rownoznaczne z oblaniem matury.

Kestrel, no przeciez ja tez na studia :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, no dokladnie:).Grunt to miec cele

-- 21 paź 2013, 19:33 --

Kestrel, to polecam,bo wszedzie w tej branzy zapotrzebowanie no i jak sie robi co sie lubi to juz wgl super:)

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, budownictwo. W wakacje pojde do taty do pracy, zeby zaliczyc jakakolwiek praktyke. :P

Absinthe, cele, nie cele. Moge sobie sprobowac. Nie bede mial 30% to trudno. I tak nie planuje isc na jakies wysokopoziomowe studia :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra guys,ja sie zmywam bom poza domem a mieszkam na szemranej dzielni,takze nie chcialabym byc dorwana przez jakas bande mudzinow,trzymajcie sie milo bylo do pogadania:))

before you can really

live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, Hmm,jedyne co,to kiedyś nad jakąś grafiką komp. myślałem,ale nic więcej,net mi służy głównie jako rozrywka jednak.

-- 21 paź 2013, 19:42 --

Masked_Man, paczałem i widziałem

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.