Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam nadzieję, że jesienne choróbsko mam już za sobą, chociaż teraz mi zatoki dokuczają :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inget Namn, Wiele for było w mojej karierze,może kiedyś przez przypadek.

Ale jeśli masz potrzebę prywatności - spoko ; ).

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inget Namn, Nie wiem co dodać...różnie się życie układa .

virgo21, khaleesi, Banuje kobity,banuje... :pirate::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inget Namn, witam,a kolezanki to jeszcze nie znam milo mi Alicja:)co slychowac?:)

Kestrel, a co porabiasz uczysz sie pracujesz?

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, Both,do matury zamierzam podejść (he-he) (może czas wziąć się za matmę i resztę :pirate: ?),pracuje w firmie matki jak wcześniej.

Potem chciałbym iść na jakieś zaoczne studia,ale to już czas pokaże jak wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.