Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

jeszcze ciemno za oknami :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, ja wychodzę za niecałą godzinę, wtedy powinno być coraz jaśniej, ale za niedługo - po ciemku będę wychodzić i po ciemku wracać :shock:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem fanem piłki nożnej ale nasza reprezentacja to zawsze dobry temat do szydery.

kawał na dziś

polska gola.

gdzie was wcięło spamerzy?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

true, Największy odsetek samobójstw na świecie jest w Japonii,Polska nie wiem która w kolejności jest,co do pór roku...znacznie częściej miałem myśli samobójcze w lecie,podczas upałów jak i na wiosne czasem.

Mniej w zimie i jesieni,kwestia organizmu,znoszenia pogody..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Schabowe tylko jem,czasem sie czesze (żart o starej czeszącej sie schabowym każdy zna) używanie ich w celach bojowych to coś nowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, no witaj.

Co tam u was słychać?

-- 11 paź 2013, 15:38 --

http://9gag.tv/v/1370

Polecam filmik o dzieciaku grającym w golfa, mi poprawił humor.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.