Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, burn dobry :D

zmienny, żeby tyle płacić za nicość! :D

nube, jasne, czekaj już wsiadam na rower :mrgreen: eh Łódź fajnie miasto, tylko raz byłam. Ucz się ucz... mnie osobiście na samą myśl o nauce niedobrze się robi :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, chyba wydrukuje ten tekst i pojde w sklepie pokaze, albo na maszyne z puszkami coli przykleje.

przejezdzalem przez Lodz, wrazenia estetyczne zachowam dla siebie. ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, pierwsza obietnica: pizza dla wszystkich :mrgreen:

nube, nie mieszkam teraz w Krakowie, tylko rozkoszuję się wsią i jej na nic bym nie zamieniła :D niech jeszcze ta wiosna zupełnie przyjdzie to już w ogóle :105: ale w Łodzi chociaż zawsze masa koncertów jest! except Justin B. :roll::mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry! :)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, koncerty? No tak, Justin robi za wszystkie koncerty. :P Działo się wtedy, że ho ho, całe miast w korkach. To był temat numer jeden na moich zajęciach telewizyjnych. 8)

Ja też mieszkam na wsi, a w Łodzi wynajmuję mieszkanie w tygodniu.

Calineczka1990, bry. Jak tam? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, Bianka78, cześć, jestem w jakimś paskudnym stanie :bezradny:zmęczona okrutnie i jeszcze lęki mnie łapią

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, chyba się w końcu będę musiała zapisać na terapię :P

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, o tej porze nie zasnę :bezradny:

ciągle mam wrażenie, że sobie w życiu nie poradzę :hide:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, będę musiała poczekać, aż odłożę trochę gotówki :mhm:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, tylko się boję, że jeśli przez terapię rozdrapię stare rany to się będę czuła na tyle źle, że nie będę w stanie normalnie funkcjonować :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, prawdopodobnie niepotrzebnie świruję :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.