Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, byleby wciąż w tym w samym województwie :mrgreen:

Tomcio Nerwica, ale u brata spróbować znaczy zjeść pół brytfanki :P ruszyłbyś się w ogóle ośle i pomógł siostrze sprzątać :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio

nic się od ciast nie stanie tylko licznik Geigera będzie wariował przy tobie :mrgreen::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Siedem :P:mrgreen:

-- 29 mar 2013, 13:39 --

wykończony, a co ja ciasta piekę w Czarnobylu? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka :papa:

Snejana chemiczka mówiła na kuchenkę reaktor

i się zastanawiałem czy to mikrofale czy p gamma :lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, :mrgreen:

Kestrel, cześć Kandydacie na Męża Idealnego :P

wykończony, :yeah:

freya, hej. Zapytam z ciekawości, bo widzę, że Ty w temacie. Ile trwa teraz aplikacja adwokacka? A radcowska tyle samo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak brat jeszcze mój pokój posprząta to może dam bratu kawałek :P albo dwa, na święta mogę być hojna :mrgreen:a lew to szynkę mi podkrada :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, obie aplikacje trwają 3 lata, są prowadzone przez korporacje. W projekcie ustawy o deregulacji zawodów, przewidziane jest skrócenie czasu aplikacji adwokackiej i radcowskiej do 2 lat.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak brat jeszcze mój pokój posprząta to może dam bratu kawałek :P albo dwa, na święta mogę być hojna :mrgreen:a lew to szynkę mi podkrada :evil:

Snejana szynkę to ja :lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, nigdzie takowej nie zgłaszałem :D.

Choć kto wie,może nie taki dia..(maruda?)straszny :lol:?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, jakby pomyśleć...o trucie co do porządku - mój ojciec prawie że z obsesją sprzątania przebija niejedną,dziadek w czepianiu się i marudzeniu o wszystko też niema sobie równych (wszak być jedną z przyczyn rozpadu małżeństwa mojej matki i ojca też trzeba umieć),poczucie obowiązku i odpowiedzialności wbrew pozorom mam jeśli trzeba (:roll:)

Do zaradności jak trzeba to sie człowiek zmusi...

Patrząc z tej perspektywy..nie takie to straszne jakie się wydaje :D

Jedynie noże za pobraniem trzeba będzie zamawiać i kombinować z odbiorem albo osobne konto bankowe i tyle :mrgreen: reszte można ścierpieć :P.

Wykończyłem prawie że wszystkie włase wymówki :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, po tak gruntownej autoanalizie pozostaje Ci jedynie szukać odpowiedniej kandydatki :lol: Teraz dopiero zaczną się schody :mrgreen:

Twój dziadek zaczyna mnie coraz bardziej przerażać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.