Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, co oglądasz? może z nudów znajdę sobie jakiś nowy serial :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, walking dead, musashi, californication i vikings.

ale californication mnie juz troche wnerwia, na sile chca pokazywac kontrowersje i niesamowitosc.

-- 23 mar 2013, 18:57 --

Transfuse, hej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, cześć, jak tam? :D

zmienny, oglądałam californication, ale chyba 3 może 4 pierwsze sezony, zaczął się psuć z sezonu na sezon :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, pierwszy sezon jednak najlepszy 8)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja muszę nadrobić walking dead,dextera, obejrzeć grę o tron i zobaczyć to wychwalane californication :o

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, a siedzę i nic pożytecznego nie robię. Mentalnie szykuję się na przyszłotygodniową delegację. Nastrój na "-" ...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, mnie ona wkurza od samego początku :shock:

Kestrel, ja Dextera nie oglądałam, a się chyba z dwa razy zabierałam :hide:

i Dr Who chcę obejrzeć, ktoś ogląda? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, To tylko tajne spotkanie kosmicznych bakłażanów które pragną za pomocą poduszki z pierza i kapelusza z pióropuszem przejąć kontrolę nad światowym rynkiem.

sprzedając przy tym hot dogi z tektury i koniny,by nie wzbudzić podejrzeń :mhm:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a jednak!!!!!!!! To dobrze, że zajrzałam, bo nie darowałabym sobie, gdyby mnie to ominęło!!!!! :mrgreen:nie mogę przestać się śmiać... Inne bakłażany też przyjdą?

-- 23 mar 2013, 19:38 --

Transfuse, :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Tak, przybędzie także delegacja ogórko-kaszanek z kejpaxu 8 z planem przejęcia ziemskich zapasów papieru toaletowego i wszelkich fabryk,to bitna,inteligentna i podstępna rasa,ale ich pomysły są mocno pos*ane,to dlatego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Atrakcją wieczoru będzie latający pumpernikiel i tańczący z wielkim harpunem człowiek który zamiast głowy ma mechaniczne jabłko.

Chyba nic więcej nie będzie,albo nie przewiduje :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.