Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

to jeszcze w tych czasach sie chodzi na wywiadowki?

myslalem, ze sa juz teraz e-dzienniki i przez neta mozna sprawdzic, a pogadac przez skype z nauczycielem.

ale sredniowiecze. :P

Saraid no spalem, bo sie objadlem na sniadanie i trawienie mnie zmeczylo, ale juz jest lepiej. :)

a Ty jak sie czujesz, czytalem, ze pomalu dochodzisz do siebie, macie zdrowie jak konie, ja to jak choruje bywa ze 4 dni zle sie czuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, musiało być grubo :pirate:

Aranjani, tako? Tacos? Podobno dobre :P (co za suchar nędzny)

Snejana, nakabluj na niego matce :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, to jak ja sobie za duzo zjem musze oproznić zoladek a nie isc spac :bezradny:

-- 20 mar 2013, 15:46 --

Snejana, gdzie twój virtualny brat?dawno go nie widzialam?jakoś mi tak razem pasujecie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, Aranjani, eh idę nasłuchać co nabroił :mrgreen: Chemiczka (ktora byla moją wychowawczynią btw.) ma jakieś wąty do niego :roll:

Saiga, pewnie jak nauczycielka zobaczy, ze ja przyszłam to i tak napisze do mamy na e-dzienniku zeby byc pewnym, że wszystko dotarło. :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, szkoda jedzenia, a poza tym spanie jest przyjemne, snil mi sie ten czat, heheh na serio. moze dlatego, ze krotko przed spaniem czatowalem tutaj. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, a bo ja wiem, gdzie go wywiało, ale mam nadzieję, ze jest zajęty nauką do matury :twisted::D

-- 20 mar 2013, 14:50 --

zmienny, mnie się kiedyś Wasze awatary śniły, wtedy uznałam, że muszę odstawić forum na chwilę :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, wtedy? nie :mrgreen: ale raz jakoś ponad miesiąc mię nie bylo 8) więc da się :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, a on funkcjonuje ?w ogole?myslalm ze nie Snejana, mam nadzieje że tylko te ładne Ci sie sniły mnie dzis sie posty sniły ale nie pamietam tresci :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ponad miesiac?! :zonk: masakra tyle bez forum. nie wiem czy bym dal rade. :oops:

Saraid, no widzisz, kazdy ma swoj ulubiony element. :)

najwyrazniej zwracasz uwage na tresc, ja to raczej w nickach sie zaczytuje :105: dlatego mni sie ksywki snily :great:

-- 20 mar 2013, 15:03 --

Aranjani, nie rozladowal sie nie mialem czucia w paluchach i nie moglem zadzwonic. :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, oj tam,moje piły mechaniczne i hektolitry krwi nie były takie złe :>

Aranjani, co na obiad dziś?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, no to wszystko wyjaśnia :yeah:

Bianka78, pomnik trza zrobic ! :mrgreen:

-- 20 mar 2013, 16:09 --

Saiga, wredny jestes :P;) roladki z piersi kurczaka z boczkiem i pieczone ziemniaczki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, pewnie Ci się śniły posty o jedzeniu :mrgreen: jasne pięknie mi sie awatary śnily :mrgreen:

zmienny, wszystko sie czasem moze przejeść :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, w pewnym sensie bohater, bo tak pracowalem na mrozie, ze nawet bardzo zimno w dloniach mnie nie zatrzymalo, ale w pewnym sensie tez glupek, bo ciepla woda polewalem skostniale palce, a tego sie nie robi. ;/

Saraid, wpadlem teraz na swietny pomysl, mozna zrobic konkurs na awki z ankieta i nagrodami. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.