Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

to mocną głowę masz :mrgreen:

a może po prostu potrzeba mi tego alkoholu trochę więcej :lol: albo za wolno piję. albo za szybko zwracam :lol:

sloik, sama ze swojego przykładu mogę Ci powiedzieć, że unikanie imprez prowadzi do totalnego odizolowania, a później to już trudno wbić się w 'rytm'.

no wiem, wiem, ja na imprezach bywam raz na ruski rok i pewnie dlatego jest to dla mnie zawsze takie wielkie wydarzenie. ale też gdzie mam bywać, jak mnie rzadko zapraszają ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to mocną głowę masz :mrgreen:

a może po prostu potrzeba mi tego alkoholu trochę więcej :lol: albo za wolno piję. albo za szybko zwracam :lol:

sloik, sama ze swojego przykładu mogę Ci powiedzieć, że unikanie imprez prowadzi do totalnego odizolowania, a później to już trudno wbić się w 'rytm'.

no wiem, wiem, ja na imprezach bywam raz na ruski rok i pewnie dlatego jest to dla mnie zawsze takie wielkie wydarzenie. ale też gdzie mam bywać, jak mnie rzadko zapraszają ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik, dlatego chodzę na koncerty tam nie trzeba zaproszenia, a znajomi zawsze się znajdą :D

No chyba Twoi ;p poszłabym na koncert i sterczała jak kołek sama w tłumie. Nie no, dobra. Nie sterczałabym. Dwa razy w życiu poszłam sama na koncert i bawiłam się całkiem dobrze.

hej, Snejana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik, dlatego chodzę na koncerty tam nie trzeba zaproszenia, a znajomi zawsze się znajdą :D

No chyba Twoi ;p poszłabym na koncert i sterczała jak kołek sama w tłumie. Nie no, dobra. Nie sterczałabym. Dwa razy w życiu poszłam sama na koncert i bawiłam się całkiem dobrze.

hej, Snejana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, hej, a nudzę się :D A u Ciebie?

monk.2000, odśnieżanie :mrgreen:

sloik, hej :D podziwiam iść samej na koncert- ja bym się dziko czuła :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, hej, a nudzę się :D A u Ciebie?

monk.2000, odśnieżanie :mrgreen:

sloik, hej :D podziwiam iść samej na koncert- ja bym się dziko czuła :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale musiałam, bo bym sobie nie wybaczyła ;) Dla Placebo byłam w stanie się tak poświęcić. Najpierw czułam się bardzo dziko, ale potem się zapomniałam i wybawiłam po wsze czasy. Aż się łezka w oku kręci :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale musiałam, bo bym sobie nie wybaczyła ;) Dla Placebo byłam w stanie się tak poświęcić. Najpierw czułam się bardzo dziko, ale potem się zapomniałam i wybawiłam po wsze czasy. Aż się łezka w oku kręci :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik, taaak koncerty to super wspomniania :D na czym jeszcze byłaś?

-- 14 mar 2013, 18:31 --

monk.2000, też lubię, taka zabawa :mrgreen::105:

MamSwojePoglady, a co sie działo w nocy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik, taaak koncerty to super wspomniania :D na czym jeszcze byłaś?

-- 14 mar 2013, 18:31 --

monk.2000, też lubię, taka zabawa :mrgreen::105:

MamSwojePoglady, a co sie działo w nocy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobione :yeah: "najpierw obowiazki pozniej przyjemnosci" - nieglupio ktos to wymyslil. :)

-- 14 mar 2013, 18:35 --

bylem na koncercie sam tez dwukrotnie i na dyske wiele razy sam chodzilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobione :yeah: "najpierw obowiazki pozniej przyjemnosci" - nieglupio ktos to wymyslil. :)

-- 14 mar 2013, 18:35 --

bylem na koncercie sam tez dwukrotnie i na dyske wiele razy sam chodzilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.