Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, zawsze mogę nie iść, więc kiepska to pułapka;p

dzięki, niecierpliwy, postaram się pamiętać. masz rację, za bardzo się staram, taki typ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, zawsze mogę nie iść, więc kiepska to pułapka;p

dzięki, niecierpliwy, postaram się pamiętać. masz rację, za bardzo się staram, taki typ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik ta pulapka jest taka, ze udajac kogos innego dla jakichs profitow uzaleznilas sie od tego udawania, wiec idz na impre, skrusz ten udawany wizerunek. :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik ta pulapka jest taka, ze udajac kogos innego dla jakichs profitow uzaleznilas sie od tego udawania, wiec idz na impre, skrusz ten udawany wizerunek. :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli mam wybitnie dobry dzień, to nie, ale to się rzadko zdarza. I tak, wiem, unikanie spotkań nie jest rozwiązaniem, dlatego wolę się raczej wybrać. Ale to wszystko jest takie stresujące ;p

-- 14 mar 2013, 17:03 --

zmienny, toć chyba oszalałeś :mrgreen: jak skruszę wizerunek, to chyba wreszcie do psychiatry trafię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli mam wybitnie dobry dzień, to nie, ale to się rzadko zdarza. I tak, wiem, unikanie spotkań nie jest rozwiązaniem, dlatego wolę się raczej wybrać. Ale to wszystko jest takie stresujące ;p

-- 14 mar 2013, 17:03 --

zmienny, toć chyba oszalałeś :mrgreen: jak skruszę wizerunek, to chyba wreszcie do psychiatry trafię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, elo ponownie, no coz, mnie to dopiero czeka sprzatanie ;/ uczucie luzu po wypelnionych obowiazkach emanujace z Twojej wypowiedzi, dostarczylo mi motywacji, za chwile ja tak sobie napisze. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, elo ponownie, no coz, mnie to dopiero czeka sprzatanie ;/ uczucie luzu po wypelnionych obowiazkach emanujace z Twojej wypowiedzi, dostarczylo mi motywacji, za chwile ja tak sobie napisze. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.