Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, mam nadzieję, że coś zostanie :twisted:

Snejana, cześć ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mam nadzieję, że coś zostanie :twisted:

Snejana, cześć ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, proporcjonalność wzrostu do wagi. Sprawdź sobie licznik BMI na necie.

Wyszło mi że mam idealną masę ciała :mrgreen: ale i tak muszę zrzucić te dwa kilce.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, proporcjonalność wzrostu do wagi. Sprawdź sobie licznik BMI na necie.

Wyszło mi że mam idealną masę ciała :mrgreen: ale i tak muszę zrzucić te dwa kilce.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, tak, jadę do koleżanki, bo w ładnej okolicy za Myślenicami mieszka, idziemy sobie łazić :yeah: zaraz się na busa spóźnie, a musze jeszcze o cukiernie zachaczyć :mrgreen:

-- 06 mar 2013, 11:53 --

Calineczka1990, cześć, jak tam? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, tak, jadę do koleżanki, bo w ładnej okolicy za Myślenicami mieszka, idziemy sobie łazić :yeah: zaraz się na busa spóźnie, a musze jeszcze o cukiernie zachaczyć :mrgreen:

-- 06 mar 2013, 11:53 --

Calineczka1990, cześć, jak tam? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, gdybym ja miała takie zdrowie jak wagę to byłabym szczęsliwa,ale tam wieje az strach niby słońce ale głowe chce urwać.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, gdybym ja miała takie zdrowie jak wagę to byłabym szczęsliwa,ale tam wieje az strach niby słońce ale głowe chce urwać.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, ograniczaj się i nie objadaj się za bardzo i może będzie ok :) lepsze to niż się odchudzać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, ograniczaj się i nie objadaj się za bardzo i może będzie ok :) lepsze to niż się odchudzać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, pracowity dzień :roll: miałam okna umyć, ale wieje od rana, jeszcze by mnie wywiało :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, pracowity dzień :roll: miałam okna umyć, ale wieje od rana, jeszcze by mnie wywiało :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.