Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Sophia S., nikt się nie dowie :mhm:

przeprowadził się do innego miasta i nie zabrał roweru ze sobą :twisted:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sophia S., nikt się nie dowie :mhm:

przeprowadził się do innego miasta i nie zabrał roweru ze sobą :twisted:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, właśnie! na jego góralu mogę się zabić, ale wydaje się bezpieczniejszy niż MTB mojego mężczyzny :lol:

-- 05 mar 2013, 10:35 --

Sophia S., mnie też tak postrzegają :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, właśnie! na jego góralu mogę się zabić, ale wydaje się bezpieczniejszy niż MTB mojego mężczyzny :lol:

-- 05 mar 2013, 10:35 --

Sophia S., mnie też tak postrzegają :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, to jest strasznie irytujące, te słowa "A bo ty taka ładna jesteś, tak dobrze się uczysz, taka grzeczna..." I co z tego? Po prostu nie mogę być sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, to jest strasznie irytujące, te słowa "A bo ty taka ładna jesteś, tak dobrze się uczysz, taka grzeczna..." I co z tego? Po prostu nie mogę być sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sophia S., dokładnie :shock:

tylko, że ja się wychowałam w głęboko wierzącej rodzinie i na każdy problem jest jedno rozwiązanie, a jeśli nie pomaga to na pewno "Twoja wiara jest za słaba"

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sophia S., dokładnie :shock:

tylko, że ja się wychowałam w głęboko wierzącej rodzinie i na każdy problem jest jedno rozwiązanie, a jeśli nie pomaga to na pewno "Twoja wiara jest za słaba"

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, a to też,babcia powiada że to przez brak boga w życiu:lol:

Sophia S., skuteczniejsze maskowanie.. :)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, a to też,babcia powiada że to przez brak boga w życiu:lol:

Sophia S., skuteczniejsze maskowanie.. :)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, jeśli chodzi o wiarę, to ostatnio ktoś z rodziny powiedział, że powinnam być wierząca, bo tak wypada w naszej rodzinie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, jeśli chodzi o wiarę, to ostatnio ktoś z rodziny powiedział, że powinnam być wierząca, bo tak wypada w naszej rodzinie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, ojj, nie znasz mojego brata :lol:

on nie lubi gdy się rusza jego rzeczy bez pytania, a jakbym się go spytała czy mogę to i tak by powiedział, że nie :twisted:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.