Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Ale spokojnie,moje śledzenie tylko polega na wyłapywaniu fochów,tudzież trucia d...na forum :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Ale spokojnie,moje śledzenie tylko polega na wyłapywaniu fochów,tudzież trucia d...na forum :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, pobiegaj :mrgreen:

Saiga, a to ja też wiem :yeah:

łeb mi peka od nadmiaru wiadomości... kurde tyle czasu człowiek się w sumie nie uczył i chyba zapomniał jak to jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, pobiegaj :mrgreen:

Saiga, a to ja też wiem :yeah:

łeb mi peka od nadmiaru wiadomości... kurde tyle czasu człowiek się w sumie nie uczył i chyba zapomniał jak to jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, hej

niecierpliwy, Prawda,nie dość że większość to zbędne bzdury,to jeszcze mało ciekawe.

ale da się przeżyc

Nigdy nie byłem w stanie uczyć się choć przez godzinę

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, hej

niecierpliwy, Prawda,nie dość że większość to zbędne bzdury,to jeszcze mało ciekawe.

ale da się przeżyc

Nigdy nie byłem w stanie uczyć się choć przez godzinę

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.