Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, mój się zdaje nie zauważać czyjeś nieobecności :roll:

chociaż bezczelnie wskakuje do łóżka i rozpycha się, walcząc o więcej miejsca :evil:

i największą rozrywkę ma gdy ktoś wraca z zakupów i w kuchni wszystko rozpakowuje, wtedy siada na krzesło i bacznie się przygląda, a nóż coś dla niego się kupiło, a jak nie to zadowala się torbą po zakupach i do niej wskakuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mój się zdaje nie zauważać czyjeś nieobecności :roll:

chociaż bezczelnie wskakuje do łóżka i rozpycha się, walcząc o więcej miejsca :evil:

i największą rozrywkę ma gdy ktoś wraca z zakupów i w kuchni wszystko rozpakowuje, wtedy siada na krzesło i bacznie się przygląda, a nóż coś dla niego się kupiło, a jak nie to zadowala się torbą po zakupach i do niej wskakuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, niee, psy lepsze, wierniejsze i bardziej chetne do dotrzymywania towarzystwa czlowiekowi ;) .

-- 02 mar 2013, 19:56 --

Saiga, a masz prawie caly czas wilka w avku. Hipokryzja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, niee, psy lepsze, wierniejsze i bardziej chetne do dotrzymywania towarzystwa czlowiekowi ;) .

-- 02 mar 2013, 19:56 --

Saiga, a masz prawie caly czas wilka w avku. Hipokryzja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, hahaha mój też wskakuje do torby na zakupy, a żeby tylko, do koszyka na drewno, do miski po praniu, wszędzie gdzie tylko się zmieści. A jak się nie zmieści to i tak próbuje :D

anonus, ano są, ale zależy od psa, bo mialam psa, ktory byl totalnym zaprzeczeniem tych cech, ktore wymieniłeś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, hahaha mój też wskakuje do torby na zakupy, a żeby tylko, do koszyka na drewno, do miski po praniu, wszędzie gdzie tylko się zmieści. A jak się nie zmieści to i tak próbuje :D

anonus, ano są, ale zależy od psa, bo mialam psa, ktory byl totalnym zaprzeczeniem tych cech, ktore wymieniłeś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.