Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, pamiętam mój wybuch grobowego śmiechu gdy psycholog u której byłem spytała się o dziewczyne itp :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, pamiętam mój wybuch grobowego śmiechu gdy psycholog u której byłem spytała się o dziewczyne itp :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jakiś czas temu śniło mi się, że mój terapeuta mnie okrzyczał za to że uprawiam seks przed ślubem i że mam obiecać, że już więcej tego nie zrobię :shock:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jakiś czas temu śniło mi się, że mój terapeuta mnie okrzyczał za to że uprawiam seks przed ślubem i że mam obiecać, że już więcej tego nie zrobię :shock:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, :lol: mnie zapytała analogicznie o relacje z mężczyznami, powiedziałam że ich nie ma i nie chciałam ciągnąc tego tematu. A teraz kurde żałuje :evil:

Calineczka1990, :lol: to chyba u księdza byłaś :D

krul, za dużo bym miała :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, :lol: mnie zapytała analogicznie o relacje z mężczyznami, powiedziałam że ich nie ma i nie chciałam ciągnąc tego tematu. A teraz kurde żałuje :evil:

Calineczka1990, :lol: to chyba u księdza byłaś :D

krul, za dużo bym miała :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krul, rzeczywiscie z Manchesteru to rzut beretem, ale jakbym odczuła deficyt to się skontaktuję :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krul, rzeczywiscie z Manchesteru to rzut beretem, ale jakbym odczuła deficyt to się skontaktuję :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, wykończony, podświadomie boję się konserwatywnych poglądów terapeutów i psychiatrów :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.