Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, to podstępne bestie :roll:

Ludziom z HR się chyba nudzi, bo czasem zadają tak głupie pytania, że aż boli - od absurdalnych (ile piłeczek pin-pongowych zmieści się w przeciętnym basenie sportowym) do szczegółowego wywiadu o stan cywilny i chęć posiadanych dzieci :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pojadłam sobie i od razu mogę się zabrać za konkrety :yeah:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pojadłam sobie i od razu mogę się zabrać za konkrety :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nauczyłam się 25 znaków dopiero - powoli do przodu :yeah:

a mój mężczyzna umie już pierwsze słowa :hide:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nauczyłam się 25 znaków dopiero - powoli do przodu :yeah:

a mój mężczyzna umie już pierwsze słowa :hide:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, trochę czasu minie, aż opanuję japońską kaligrafie, ale codziennie godzinkę na to przeznaczam, więc liczę na efekty :great:

poza tym samodzielna nauka języka obcego od podstaw wcale nie jest taka prosta, przynajmniej za kilka lat w cv będzie ładnie wyglądało :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, trochę czasu minie, aż opanuję japońską kaligrafie, ale codziennie godzinkę na to przeznaczam, więc liczę na efekty :great:

poza tym samodzielna nauka języka obcego od podstaw wcale nie jest taka prosta, przynajmniej za kilka lat w cv będzie ładnie wyglądało :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ale chyba wygodnie się uczy samemu od "0"?

We własnym tempie..

Chiński czy japoński jednak same od siebie są trudne..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ale chyba wygodnie się uczy samemu od "0"?

We własnym tempie..

Chiński czy japoński jednak same od siebie są trudne..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, cześć :D A cieżko ostatnio, próbuję się jakoś ogarnąć. Jak tam, byłaś u tego lekarza?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, cześć :D A cieżko ostatnio, próbuję się jakoś ogarnąć. Jak tam, byłaś u tego lekarza?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, japoński jest bardzo ładny, zawsze mnie się podobał ;)

jasne, uczysz się we własnym tempie, ale nie ma kto Ci korygować błędów, a jak je będziesz powtarzał to ciężko się później oduczyć :roll:

co tam Dziewczyny? :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, japoński jest bardzo ładny, zawsze mnie się podobał ;)

jasne, uczysz się we własnym tempie, ale nie ma kto Ci korygować błędów, a jak je będziesz powtarzał to ciężko się później oduczyć :roll:

co tam Dziewczyny? :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.