Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Kilkadziesiąt* :mrgreen:

To masz balans,pół roku chujowe,pół dobre :P

Ja mam 10 miesięcy chujowe,2 średnie :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Kilkadziesiąt* :mrgreen:

To masz balans,pół roku chujowe,pół dobre :P

Ja mam 10 miesięcy chujowe,2 średnie :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Wojna atomowa? Patrząc na światową gospodarke,może do tego dojść za 10-30 lat...

Ale kto wie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Wojna atomowa? Patrząc na światową gospodarke,może do tego dojść za 10-30 lat...

Ale kto wie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, Tak,nawet jeśli mam dobry nastrój gadam o tym jak ględzę, czyli w sumie ględzę.

Teoretycznie,jedynym środkiem na to jest kula w łeb lub środki psychotropowe które spowodują apatie :P

Chyba jestem malkontentem z rodzaju "od kołyski aż po grób"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, Tak,nawet jeśli mam dobry nastrój gadam o tym jak ględzę, czyli w sumie ględzę.

Teoretycznie,jedynym środkiem na to jest kula w łeb lub środki psychotropowe które spowodują apatie :P

Chyba jestem malkontentem z rodzaju "od kołyski aż po grób"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, co tam? Bo ja dzisiaj mam beznadziejny dzień? Czuję się już lepiej a tak strasznie mi się nudzi. I wiem, że mogłabym zrobić coś konstruktywnego a tak bardzo mi się nie chce/nie mam siły. Do tego właśnie zlała mnie ważna osoba. No wayy.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, co tam? Bo ja dzisiaj mam beznadziejny dzień? Czuję się już lepiej a tak strasznie mi się nudzi. I wiem, że mogłabym zrobić coś konstruktywnego a tak bardzo mi się nie chce/nie mam siły. Do tego właśnie zlała mnie ważna osoba. No wayy.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.