Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, póki co dzielnie opieram się pokusom :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś chce? zbożowe z musli i owocami? :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś chce? zbożowe z musli i owocami? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ech... trzymaj sie :)

a ja chyba nie w porę powiedzialam że u mnie ok... własnie moja jedna mordka dostała zapalenia pęcherza... jutro więc zapewne czeka mnie wizyta u weta a dzisiaj latanie z nią co chwile na pole :roll:

-- 21 lut 2013, 20:56 --

Calineczka1990, ja nie lubie więc dziękuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ech... trzymaj sie :)

a ja chyba nie w porę powiedzialam że u mnie ok... własnie moja jedna mordka dostała zapalenia pęcherza... jutro więc zapewne czeka mnie wizyta u weta a dzisiaj latanie z nią co chwile na pole :roll:

-- 21 lut 2013, 20:56 --

Calineczka1990, ja nie lubie więc dziękuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Trzymam się,niczym nitrogliceryna - jak zostawisz w spokoju - spoko..ruszy ktoś - JEEEB :mrgreen:

A pęcherz...to ten stół musiał coś napieronić :roll::P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Trzymam się,niczym nitrogliceryna - jak zostawisz w spokoju - spoko..ruszy ktoś - JEEEB :mrgreen:

A pęcherz...to ten stół musiał coś napieronić :roll::P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, to ja Cie ruszać nie bedę :yeah:

Saiga, e... ale to nie ta mordka od stołu... ta od stołu to diabeł wcielony... jej nic nie rusza :mrgreen: no chyba że zajmie całe łózko wtedy ja ja muszę ruszyc żeby móc się położyć :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, to ja Cie ruszać nie bedę :yeah:

Saiga, e... ale to nie ta mordka od stołu... ta od stołu to diabeł wcielony... jej nic nie rusza :mrgreen: no chyba że zajmie całe łózko wtedy ja ja muszę ruszyc żeby móc się położyć :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, To może inny stolik...

Kto wie co knują meble... na mnie np kiedyś uwzięła się szafka z ostrym kantem na takiej kijowej dźwigience...ile razy to na łeb mi chciało spaść... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, To może inny stolik...

Kto wie co knują meble... na mnie np kiedyś uwzięła się szafka z ostrym kantem na takiej kijowej dźwigience...ile razy to na łeb mi chciało spaść... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, Niema krwi,nie ględź :P

Aranjani, O! albo biurko...ile razy coś spadło, i ile razy przygrzmociłem o nie łbem : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, Niema krwi,nie ględź :P

Aranjani, O! albo biurko...ile razy coś spadło, i ile razy przygrzmociłem o nie łbem : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.