Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Calineczka1990, pewnie wiele rzeczy sobie wmawiałaś itd?

luk_dig, to king,ale zmodyfikowany (za dużo znaków,więc kawałek wywaliłem)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, pewnie wiele rzeczy sobie wmawiałaś itd?

luk_dig, to king,ale zmodyfikowany (za dużo znaków,więc kawałek wywaliłem)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, żeby było zabawniej - nigdy nie byłam hipochondryczką i nigdy nie wmawiałam sobie chorób, nawet gdy miałam kilkudniowe bóle brzucha, dzielnie dawałam radę, aż trafiłam na stół z prawie rozlanym wyrostkiem :shock: teraz z kolei każde złe samopoczucie zwalam na swoją nerwicę :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, żeby było zabawniej - nigdy nie byłam hipochondryczką i nigdy nie wmawiałam sobie chorób, nawet gdy miałam kilkudniowe bóle brzucha, dzielnie dawałam radę, aż trafiłam na stół z prawie rozlanym wyrostkiem :shock: teraz z kolei każde złe samopoczucie zwalam na swoją nerwicę :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, zarówno hipochondria jak i totalne olewanie zdrowia nie jest zbyt dobre..

I gratuluje wytrwałości,mimo że to ciutke niemądre było (no offence)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, zarówno hipochondria jak i totalne olewanie zdrowia nie jest zbyt dobre..

I gratuluje wytrwałości,mimo że to ciutke niemądre było (no offence)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, teraz staram się prowadzić zdrowy tryb życia, tak żeby problemów było jak najmniej - to chyba złoty środek? ;)

-- 18 lut 2013, 10:18 --

uciekam na rozmowę, trzymajcie kciuki :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, teraz staram się prowadzić zdrowy tryb życia, tak żeby problemów było jak najmniej - to chyba złoty środek? ;)

-- 18 lut 2013, 10:18 --

uciekam na rozmowę, trzymajcie kciuki :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.