Skocz do zawartości
Nerwica.com

PRZENOSZENIE forum

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

na dniach cały serwis nerwica.com, w tym forum, zostanie przeniesione na serwery home.pl, forum będzie chodziło dużo szybciej, ale żeby tak się stało, będziemy musieli pomęczyć się przez kilka dni w których będą mogły pojawiać się problemy w dostępie do witryny.

Proszę o wyrozumiałość, i bardzo przepraszam za ewentualne niedogodności.

Tomek

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś w nocy zostanie przeniesiona większa ilość danych, jeżeli będziecie mieli problem z dostaniem się na forum, użyjcie adresu:

http://www.nerwica.home.pl

[ Dodano: 23 Cze 2006 02:21 am ]

Powoli zamieszanie dobiega końca, niebawem będziemy widoczni pod starym adresem tj. www.forum.nerwica.com ; póki co używajmy www.nerwica.home.pl/forum

Pozdrawiam!

[ Dodano: 23 Cze 2006 02:26 am ]

Powoli zamieszanie dobiega końca, niebawem będziemy widoczni pod starym adresem tj. www.forum.nerwica.com ; póki co używajmy www.nerwica.home.pl/forum

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko zapomniałeś o nowszych postach i dziale "witam" :?

I nie zablokowałeś tamtego forum - ludzie wciąż tam pisali, a tu tych postów nie ma :?

[ Dodano: Pią Cze 23, 2006 1:33 pm ]

Ok, "Witam" już jest. Mam tylko nadzieję, że nie skasowałeś nowych postów ze starego adresu, bo chciałem właśnie kilka przenieść, by umożliwić kontynuację dyskusji, a okazało się, że "temat lub post nie istnieje" :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeniesione zostały tematy i posty, które pojawiły się do czasu przenosin forum.

Tak, ale ludzie dostając powiadomienia o odpowiedziach wchodzili na stary adres i tam pisali (w dniu przenosin na home). Przynajmniej w temacie o który mi chodziło, tych postów nie ma :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz racje, kilka postów mogło tak zostać uciętych, jednak nic na to niestety nie mogę poradzić.

Pisałem o której godzinie forum zostanie zamknięte, czasami mogło się pojawiać na kilka minut - widocznie wtedy akurat pojawiły się zauważone przez Ciebie posty.

Nie sposób było już ich przenieść.

Pozdrawiam Serdecznie,

Admin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi