Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szukam kogoś kto mnie poprowadzi ;/ ....

efektaxe777

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam duzo czasu ( jak zwykle ) ... Nerwy MI towarzyszyły od zawsze ale je kontrolowałem , od kiedy pamietam byłem dusza towarzystwa z nieprzecietnymi pomysłami itp... w życiu miałem kilka razy złamane serce , potem wpadłem w narkotyki brałem 4 lata raz jak miałem 16 lat pociołem się pod wplywem amfyy ... Miałem sporo takich akcji :( ... potem dopadł mnie zniewalajacy stres , zaciołem się jąkaś , codzienie rano miałem wymioty . nie potrafie złozyc zdań jestem zablokowany .. zaliczyłem wizyte u psycholoszki ale w trakcie rozmowy wyszedłem i już nie wruciłem , bo powiedział że sam musze rozwiazac swoje problemy ;| .. U Psychiatry bylem przepisała mi leki ( dobrze na mnie dzialały ) wakacje mineły zaje.biscie ale pod koniec rodzice wyjechali na cały tydzien i codziennie piłem imprezowałem > Rozbiłem samochód po 11 piwach i po kilku buchach ziółka dwa dni puzniej dostałem padaczki alkoholowej , raz skoczyłem z pierwszego pietra swojego okna naćpany , pijany i pod wpływem tych psychotropów .Dużo dużo takich akcji ! ! ! Narkotyki mnie Zniszczyły ! ! ! Dzisiaj już traciłem kontrole nad swoim zachowaniem i byłem bliski popełnienia samobójstwa ;((((((((( ..... Szukam jakiejś osoby , najlepiej dziewczyny z którą mógłbym sie jakos komunikować przez GG codziennie i po części próbować rozwiazywać problemy . W ciągu kilku dni mam zamiar iść do psychiatry po leki i spróbować na nowo ;] Bardzo prosze o pomoc , bo nie długo powiem sobie dość :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi