Skocz do zawartości
Nerwica.com

jak zroumiec mezczyzne II

mongolia

Rekomendowane odpowiedzi

Daleko uciekliśmy od wolności, jednocześnie rozluźniając obyczaje no i coraz to dziwniej jest w sprawach damsko-męskich :)

Można kochać pieniądze do końca życia, ale jednego i tego samego człowieka, wyłączając matkę? Chyba niemożliwe :D

Pozdrawiam.

Zgadzam się. Po pierwsze, świat zrobił się taki porąbany, że związki przestały mieć jakiekolwiek znaczenie. Bo co z tego, że się z kimś rozstaniesz? Przecież zaraz pojawi się ktoś nowy i chętny. A każdy nowy związek to nowy dreszczyk emocji, nowe doświadczenie itd. Więc po co się przejmować.

I dlatego też nie można kochać przez całe życie jednego człowieka - nikt już nie ma do tego motywacji.

[*EDIT*]

Daleko uciekliśmy od wolności, jednocześnie rozluźniając obyczaje no i coraz to dziwniej jest w sprawach damsko-męskich :)

Można kochać pieniądze do końca życia, ale jednego i tego samego człowieka, wyłączając matkę? Chyba niemożliwe :D

Pozdrawiam.

Zgadzam się. Po pierwsze, świat zrobił się taki porąbany, że związki przestały mieć jakiekolwiek znaczenie. Bo co z tego, że się z kimś rozstaniesz? Przecież zaraz pojawi się ktoś nowy i chętny. A każdy nowy związek to nowy dreszczyk emocji, nowe doświadczenie itd. Więc po co się przejmować.

I dlatego też nie można kochać przez całe życie jednego człowieka - nikt już nie ma do tego motywacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg mnie to obecnie uczucia typu "miłość" czy coś takiego nie bardzo mają racje bytu, tzn z tego co widze po młodzieży do której w sumie też należę :smile: to ludzie się łączą za pośrednictwem jakiś impulsów i alkoholu na imprezach, do tego stopnia że nawet słyszałem o przypadkach gdzie to po kilku godzinach znajomości ze sobą chodzili :? ogólnie musze przyznać że w dzisiejszych czasach ludzie łączą się na prawde coraz dziwniej. Ja ogólnie szukam (choć moje "szukanie" raczej można by nazwać "oczekiwaniem" :lol: ) jakieś dziewczyny nie tak jak niektórzy moi znajomy "a fajnie byłoby mieć laske" :? tylko żeby mieć z kim pogadać, do kogo się przytulić czy wyżalić. Bo np wracam czasami ze szkoły czy skądś i np nie wiem, widziałem coś, czy była jakaś sytuacja o której np chciałbym komuś opowiedzieć ew. sam chciałbym takową usłyszeć, no po prostu ogólnie żeby mieć z kim pogadać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi