Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spam

Pragmatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Melodiaa napisał(a):

UWAGA Pan @Pragmatyczny to ukryty były unser, który zalogował się i pisze soczyste pw. 

Pewnie jakiś Programista albo Sensys ;)

Uwaga uwaga, melodiaa znowu mąci i robi problemy na forum bo ktoś na podstawie jej postów i zachowania napisał jej prawdę na priv. Daruj sobie pomawianie i zgadywanie kim mogę być, bo nie zgadniesz, widocznie z wieloma osobami masz na pieńku.

Poza tym robisz offtop i ja niestety odpowiadając też...

Edytowane przez Pragmatyczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pragmatyczny napisał(a):

Uwaga uwaga, melodiaa znowu mąci i robi problemy na forum bo ktoś na podstawie jej postów i zachowania napisał jej prawdę. Daruj sobie pomawianie i zgadywanie kim mogę być, bo nie zgadniesz, widocznie z wieloma osobami masz na pieńku.

O matko. Co za drama od rana. Podziwiam zaangażowanie osób, które sami logują się i piszą "prawdę" 😁🤣 Odejdź człowieku. A kysz. Widać mącicieli na pierwszy rzut oka. 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

O matko. Co za drama od rana. Podziwiam zaangażowanie osób, które sami logują się i piszą "prawdę" 😁🤣 Odejdź człowieku. A kysz. Widać mącicieli na pierwszy rzut oka. 

Zabawne, że nie dostrzegasz że to ty robisz drame publicznie, bo cie coś na priv bardzo zabolało. To nie o mnie tak pisali inni tylko o tobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pragmatyczny napisał(a):

Zabawne, że nie dostrzegasz że to ty robisz drame publicznie, bo cie coś na priv bardzo zabolało. To nie o mnie tak pisali inni tylko o tobie.

Mnie nic nie boli tylko Ciebie 😎 Mam ubaw zwyczajnie. Chciałbyś aby zabolało? Dlatego się zalogowałeś? Chcesz obrażać? Bo ci się nudzi jak napisałeś...

A niech piszą "byle jak ale piszą". 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi