Skocz do zawartości
Nerwica.com

Walentynki

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Okej myślałam że miał udar. To przykre, i nawet nie on jeden chora jest też celine dion i ta co grała Kelly w świecie według bundych

Okej myślałam że miał udar. To przykre, i nawet nie on jeden chora jest też celine dion i ta co grała Kelly w świecie według bundych

Nie wiem

czy on to miał w wyniku udaru, ale udary są różne i w różnym zakresie i można również z nich z grubsza ‚wyjść’ w sensie rehabilitować się. On akurat ma taka jednostkę chorobowa, w której niestety to będzie tylko postępować :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Moim crushem był Bruce Willis, może niezbyt piękny, ale lubiłam jego zadziorność i poczucie humoru

Przypomniałaś mi, że za dzieciaka oglądałam serial Na wariackich papierach i właśnie Willis był tam całkiem apetyczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie wiem

czy on to miał w wyniku udaru, ale udary są różne i w różnym zakresie i można również z nich z grubsza ‚wyjść’ w sensie rehabilitować się. On akurat ma taka jednostkę chorobowa, w której niestety to będzie tylko postępować :( 

Wiem że różne mam babcię po udarze i nie miała poprawy. Nie wróciła jej mowa i ogólnie mózg źle funkcjonuje

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Przypomniałaś mi, że za dzieciaka oglądałam serial Na wariackich papierach i właśnie Willis był tam całkiem apetyczny.

On jest apetyczny

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Też to oglądałam, choć już słabo pamiętam fabułę. Chyba byli jakimiś dziennikarzami albo detektywami? Najbardziej chyba podobał mi się w Pulp Fiction, choć już dawno tego nie oglądałam i nie wiem czy nadal byłby ten sam efekt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi