Skocz do zawartości
Nerwica.com

Witam wszystkich potrzebuje pomocy .

kichecki1985

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ma problem z erkcją od 3 lat  mój problem polega na tym że mam mikrozwapnienie w prąciu i przez to budowa  prawdziwej erekcji jest nie możliwa . Moje prącie jest zwężone po lewj stronie  . Lekarze mie odsyłają z kwitkiem bo mówią że tam nic nie ma  a  inny urolog mówi że tam jest i to nie powinło blokować ale ja jestem innego zadnia . Bo jak coś ma się budować a nie może to coś jest nie tak , . A inny lekarz znowósz mówi że jeżli to tam jest to będzie blokwać budowę erekcji i organizmu . Mój organizm zatrzymał się w miejscu mam bardzo  zwolniony metabolizm  i mój organizm jest wiecznie zmężczony . A znowósz inny urolog każe mi zrobić sobie protezę prącia  .  Nie dostaje pomocy w polsce  . Co mam robić . Byłem raz w niemczech i też się lezczyłme i też odbito piłeczkę .   A problem nadal pozostał . Nie wiem czy nagłśńić tą sprawę w mediach żeby mi ktoś pomóg .  Są zastrzyki  o nazwie Xiapex które by pomogły . Ale w polsce mi ich nikt nie poda .  Chyba że się mylę . Jestem już bliski popełnina samobójstwa inne drogi nie widzę nie chcę być kaleką do końca życia . A chodznie po psychologach nie pomga ani psyhiatrach . Mam silną motywację że ktoś mi tu pomoże .  Może jak ktoś zna dobrgo urologa chirurga w niemchech  proszę o pomoc . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi