Skocz do zawartości
Nerwica.com

Złote myśli użytkowników...

Melodiaa

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłam utworzyć temat dotyczący naszych wypowiedzi, które nas wprowadziły w zachwyt, rozśmieszyły, osłupiły itp itd.

Proszę wklejać zacytowany post wraz z autorem.

Dziś nie mogę się przestać śmiać po wpisie @Mic43 😅🤷‍♀️

Cytat

Mnie wkurwiają mamusie z dziećmi, które jarają się, że ich nowy bobo się zesrał i myślą, że wszyscy chcą znać szczegóły. Na imprezach jak się pojawi jakaś mamusia z bachorem, to zaraz wianuszek piszczących kobiet, 🤢 zawsze mnie to triggeruje. Tak samo zdjęcia jak chcą pokazywać, wszyscy chętni z niemalże wyrywają sobie telefon. Mi się nie chce zazwyczaj dupy ruszyć z miejsca wtedy Xd. 

Albo chwalenie się kto był gdzie na wakacjach, też mi się nie chce o tym /cenzura/ić za dużo. Po prostu ja minimalizuję liczbę takich płytkich, sztucznych relacji, wystarczy że muszę znosić jebanych warszawiaków na drodze, w wielkich Suvach - bo taka przecież moda, każdy musi mieć, /cenzura/, Suva z wielkimi felgami - pewnie większość posiadaczy kompensuje sobie kutasy po 14cm. Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Postanowiłam utworzyć temat dotyczący naszych wypowiedzi, które nas wprowadziły w zachwyt, rozśmieszyły, osłupiły itp itd.

Proszę wklejać zacytowany post wraz z autorem.

Dziś nie mogę się przestać śmiać po wpisie @Mic43 😅🤷‍♀️

@Mic43 tak jak powiedziałam wczoraj.

Mic jest hardkorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi