Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ilość waszych koleżanek/kolegów

alone05

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam trzy najlepsze koleżanki i jednego kolegę, dwie koleżanki już dwa miesiące do mnie nie dzwoniły a mają mój telefon, trzecią koleżankę widuję codziennie, to bardzo dobra koleżanka, jednego kolegę widuję codziennie i to bardzo wartościowy człowiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, little angel napisał(a):

przemyślałam to i może źle zabrzmiało... nikogo nie uważam za kogoś gorszego, wręcz przeciwnie, każdy jest fajny na swój sposób, na każdego patrzę inaczej, w końcu wszyscy jesteśmy tacy inni... jednak nie z każdym mi po drodze, przeze mnie, zazwyczaj nie czuję się dobrze, swobodnie przy ŻADNEJ osobie, naprawdę mogę policzyć na palcach u jednej ręki osoby, przy których czułam się sobą... choć i tak nie na tyle, by chcieć mieć te osoby zawsze w swoim życiu... zwykle jestem bardzo spięta i chcę tylko jak najszybciej zamknąć się w swojej skorupie... dlatego cieszę się, że mam chociaż jedną osobą, z którą jest po prostu... normalnie i stała się mi na tyle bliska, że nie chcę kończyć tej znajomości, a w moim przypadku to naprawdę wielki cud, tak to zawsze palę za sobą mosty

Aniołku ja zrozumialam bez problemowo;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Nooo mam, ale widać po rozstaniu mam dużo większe potrzeby. Jak z kimś się mieszka I dużo rzeczy robi razem, to potem jest trudno się przyzwyczaić do samotności. No i ja myślę, że mam duża potrzebę bliskości ogólnie. 

No ja też tak miałam. A też jestem po rozstaniu i to zadziałało na mnie odwrotnie. NIe mam ochoty na żadne relacje. Zamykam się, przestałam ufać itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj ja chyba nigdy nie będę na Levelu żeby z byłymi się kolegowac. Jakoś nienaturalnie, chyba jestem człowiekiem chowajacym uraze :D no i generalnie, również pale za sobą mosty

Godzinę temu, Programista napisał(a):

Z tajemnic to wiesz tylko zdjecia i filmiki tamte przejrzałem wiesz które;)

🤣🤣🤣 

A czemu wymyślasz o mnie, skoro mnie nie znasz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Dzięki

Nie ma za co... ale to był żart zaczepny...xd

31 minut temu, Grouchy napisał(a):

Przecież masz 0 znajomych, to nikt Cię nie obroni.

Ma ma tylko ich olewa.

A obronić ją ma kto. O to się nie martw xd.

45 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Chciałabym żeby mnie ktoś obronił, że nie jestem potworem jakimś. Ale skoro nikt nie broni, jesteś socjopatka 

Nikt wśród tych co mnie znaja*

Ja Cię bronię.... Fuji knight warior team xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi