Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.02.2026 o 16:33, Pokraka napisał(a):

awet samochodem go nie zawiązujesz trzeba transport medyczny. 

pisałem ogółnie że lepiej uregulować nie wiedziałem w jakim jest stanie. jak w takim to i tak nic za bardzo sie juz nie zrobi bo za pozno. 

W dniu 13.02.2026 o 17:24, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Cholera, znowu podnieśli próg smart na allegro. Teraz będzie 49.90 😡

najlepiej jakby obnizyli do 22zł zeby sprzedawca mógł ci za darmo wyslac cos :D bo 22 to akurat pokryje koszt przesylek w dwie strony jak sie rozmyslisz :D 

zawsze mnie zastanawialo jak ludzie moga oczekiwac ze ktos im bedzie wysylam za friko :D przeciez teraz za 40zl to mozna kupic rzecz o wartosci 10zl bo jak sie wliczy te dwie przesylki zeby nie stracic przy zwrocie i 10% prowizji to za 40zl mozna kupic cos o wartosci max 15zl. im nizszy prog smartu tym do kazdego przedmiotu niepotrzebnie doplacasz wlasnie te ok 25zl. jakby smart byl od 200zl to bys miala 90% rzeczy tansze o 25zl. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Byłam pewna na 100%, że się wyrwiesz do odpowiedzi 😄 panie psiembiorco handlowy 😄

no bo scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera jak czytam takie rzeczy. sprzedałem tam w sumie w zyciu z 50k przedmiotow i nadal nie wiem skad sie tacy ludzie jak ty biora :D no ale co sie dziwic tyle lat komunizmu w telewizornii jakies pasozyty bolszewicjue haj zandberg -cale zycie na panstwowym wikcie-  udaja specow od ekonomii to nie moze byc inaczej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby wprowadzili jakas drobna op[late np. 2% od wartosci zwrotu to ilosc tych rzeczy ktore trzeba utylizowac bo pieprz kupila 5 kolorow kazdy otworzyla i 4 oddala bo chciala miec wysylke za darmo spadlaby o ponad 90%

na pepperze wyhaczyłem bolszewika ktory sie pochwalil ze przez miesiac w grudniu 6 razy kupil ten sam telefon i oddawal bo byl coraz tanszy :D czasami oddawal bo znalazl taniej o 15zl :d teraz wlaze tam tylko zeby go przesladowac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jeszcze żadnej rzeczy w życiu nie zwróciłam na allegro. Trzeba będzie przekalkulować czy ten smart się opłaca.

to tym bardziej powinnas sie cieszyc jak limit coraz wyzszy bo w kazdej rzeczy ktora sie lapie na niego trzeba zawrzec wysylke (od 7 do 12zl) zwrot zwykle tyle samo i prowizję od 9% w góre. czyli kupujesz dwa przedmioty po 50zl to dwa razy placisz bezsensu allegro 25zl za nic bo cena jest tak skalkulowna ze ktos kupi 1szt. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi