Skocz do zawartości
Nerwica.com

Trauma u urologa

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Chciałbym się podzielić z wami koszmarnym przeżyciem . W lipcu 2022 Roku zgłosiłem się do urologa z powodu bólu jąder (w Niemczech) . Przyjęła mnie lekarka i po krótkiej rozmowie i badaniu bez żadnych wyjaśnień zrobiła mi blokade powrózka nasiennego wbijając igle w mosznę. To było bardzo bolesne myslalem ze zejdę nie mówiąc o olbrzymim strachu. Po ok 4 miesiącach doszło do mnie co się stało .napady paniki i przekonanie o uszkodzeniu jąder . Z czasem dziwne stany dysocjacji poczucie obcości własnego ciała wstręt otępienie uczuciowe. W maju 2023 roku próba samobójcza łaknąłem potrójna dawkę śmiertelna i przeżyłem . Intensywna terapia potem psychiatria . Powrót do pracy pomału stabilność potem flesze napady paniki. Uczucia nienawiści obrzydzenia obcości odlotowe dysocjacje. Zanik jąder problemy w pracy w domu .zmiany ciała przytyłem zanik mięśni zanik zarostu potencji. Po psychoterapii opanowuje jakoś panikę czuje się martwy drętwy . Ja dawny umarłem bezpowrotnie. Jestem zupełnie innym człowiekiem .W spodniach dużo miejsca jak po kastracji i niesamowity ból psychiczny najgorsze są flesze które wracają spontanicznie . To było dwa lata temu a jest coraz gorzej żadnej poprawy. Zostałem unicestwiony . Problemy z pamięcią ogromne do tego utrata tożsamości nie wiem kim jestem.Słabość ciała brał energii. Wszystko się utrwala samobójstwo byłoby najlepszym wyjściem ale mam rodzine dzieci. Ta przemoc w obszarze genitalnym z trwałymi nieodwracalnymi szkodami zdemolowała moja osobę . Muszę z tym  żyć ale jest to życie trupa . Może ktoś ma podobne doświadczenia 

pozdrawiam 

Bart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi