Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Dalej kombinuję z dobraniem do siebie dawki kwety. Biorę Abilify zamiast Solianu, a kweta ma być dodatkową ochroną przed nawrotem psychozy. No i co? Nic mi nie jest. Czuję się okay. Natomiast kwetę obniże. Tak naprawdę lekarka kazała brać tak jak wcześniej, czyli 200mg. A ja dojechałam do 700mg ze strachu. Więc czemu się mam dziwić, że jestem przytłumiona lekiem. No jestem. Nie czuję nic, a abilify pobudza. Dlatego zjeżdżam z kwetą do 400mg. Myślę, że to dawka optymalna. Dodam jeszcze, że lekarka pozwala mi dopasowywać dawkę do swoich potrzeb. Dobra, próbujemy. Trza się trochę obudzić, chociaż jesień skłania ku spaniu. Ostatnio właśnie dużo śpię. A dzisiaj jakieś chore i mroczne sny, których nie da się opowiedzieć, bo za dużo wątków. To tak jakbyś obejrzał przykry horror z Tobą w roli głównej. Niefajnie się wstawało, ale teraz jest znośnie. Czuję się jako tako. No czego oczekiwać przy mojej chorobie. NIgdy łatwo nie było. Cieszę się, gdy zaczynam cokolwiek czuć. Jakąkolwiek motywację do życia. Pożyjemy, zobaczymy. Może nawet dojadę z kwetą do jedynych 200mg. A ciul w to wszystko. Ja chcę coś czuć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

/cenzura/ /cenzura/, laska z którą gadałem od jakiegoś czasu msg (i całkiem mi się podobała), okazało się, że ma narzeczonego. Jeszcze jak by to był chłopak, to możnaby próbować odbić, ale teraz 😕 No i dobry humor w pizdu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój może być. 

3 godziny temu, Mic43 napisał(a):

/cenzura/ /cenzura/, laska z którą gadałem od jakiegoś czasu msg (i całkiem mi się podobała), okazało się, że ma narzeczonego. Jeszcze jak by to był chłopak, to możnaby próbować odbić, ale teraz 😕 No i dobry humor w pizdu. 

Narzeczonego też możesz próbować, możesz na ceremonię ślubną nawet wejść ; ) Po ślubie może sama przyjdzie, nie przejmuj się. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Mój może być. 

Narzeczonego też możesz próbować, możesz na ceremonię ślubną nawet wejść ; ) Po ślubie może sama przyjdzie, nie przejmuj się. 

xD

No wszystko mogę, ale chyba nie jestem aż tak napalony na nią, żeby tracić mnóstwo czasu i energii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi