Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czesc - szukam pomocy dla przyjaciela

PK1979

Rekomendowane odpowiedzi

PK1979, Cóż za elokwencja w słowie :105:

Wasz poziom to poziom bezrozumnego bydla spod dyskoteki.
TAK :brawo: no to zrozumiesz, bo jak przyciśnie, to robisz gdziekolwiek, bo musisz:

2015070915204601.png

To na odchodne: muuuuuuuu, muuu muuuu muuuuuuuuuuuuuuuuu, muuu muuuu, mu muuuuuuuuuuuuu muuuuuuuu muuuuu muuuuuuuuuuuuuuuu.... :mrgreen:

Na "Twoje" w wolnym tłumaczeniu: zapnij tego kolegę od tylca wreszcie, Twoja frustracja wylewa się, że aż oczy krwawią, ulżyj sobie.

paaaaa :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posluchajcie wy kurwy jedne!

Mam zone, dwojke dzieciakow i daleko mi do zachowan opisywanych przez Was. Za naszych czasow jak ktos dostawal lomot to osiedle szlo i robilo to samo. Nikt nikgo nie zostawial.

Pies wam dupe lizal, Wasz poziom to poziom bezrozumnego bydla spod dyskoteki.

Moja zona powiedziala ze jesli idzie o Was, to moge zrobic wyjatek i uderzyc kobiete, co tez bym zrobil, bo mi wczesniej czy pozniej wkurw przejdzie a Wy pozostaniecie glupiki kurewkami, ktore nie maja w ogole zadnej empatii. Do nog mu niedorastacie, i nie mialbyscie zadnych szans nawet zamienic z nim slowa i to Was boli, ale jak ktos jest na poziomie troglodyty to niech nie oczekuje zbyt wiele.

Zegnam szanowne forum, modsow prosze o wykasowanie mojego profilu i watku.

melisa na nerwy, dla przyjaciela kop w 4 litery na ogarniecie, a dla Ciebie zastanowienie sie po co jestes w zwiazku z kobieta skoro masz takiego bliskiego kolege. Na koniec -wspolczuje dzieciom ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzymam kciuki, żeby twojemu przyjacielowi udało się ogarnąć sprawę. ja niestety nie mam możliwości pomóc, pozostaję mi trzymać kciuki.

widzę, że wątek jest mega aktywny, więc zapytam tutaj czy są osoby z łodzi i mogą powiedzieć cokolwiek o coachu http://www.rodaaldona.com? ma fajne opinie, ale wiadomo, że to różnie bywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi