Skocz do zawartości
Nerwica.com

Powiedz prawdę i tylko prawdę :)

Jurecki

Rekomendowane odpowiedzi

pokonanie siebie to dojrzałość, to świadomość swoich wad i deficytów, zaakceptowanie ich w całej mierze, mądre dysponowanie swoimi talentami, nie umniejszając sobie wadami, ale to nie tworzy z nas supermana, bo jesteśmy tylko albo aż ludźmi, którzy nie są doskonali, i to jest raczej najpiękniejsze...

jakie masz hobby?

Edytowane przez distorted_level68

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytanie książek, rysowanie, filozofia, psychologia, muzyka, poezja, pisanie wierszy i przemyśleń. Piszę dużo w zeszycie, bo uwielbiam ciągnąć długopisem po kartce. Nauka. Robię różne kursy online. Obecnie kurs psychologia osobowości. Jazda na rowerze, pływanie, taniec, rozciąganie. Lubię i umiem gotować. Rozmowy ciekawe z ludźmi.

Uwielbiam robić makijaże. Uczyłam się kiedyś przez yt, teraz robię na swój sposób. Sprawia mi to ogromną przyjemność. Czasem są to delikatne makijaże, czasem mocniejsze z kreską i mocnymi ustami, a czasem też i kolorowe. Nawet, gdy nigdzie nie wychodzę, to się maluję. To czysta frajda. Lubię swoją twarz bez makijażu, wygląda młodziej, ale maluję się też dlatego, że mogę za każdym razem wyglądać inaczej. Hobby moje to także kosmetyki. Interesuję się składami. Mam bardzo dużo kosmetyków. Często zmieniam kolor włosów, lubię eksperymentować. Teraz planuję zostać przy jasnym brązie, żeby w końcu zdecydować się na jeden kolor.

Często słucham o kosmosie, metafizyce. Interesuję się ezoteryką w tym numerologią. 

Jakie jest Twoje motto?

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi